Hoppla

Vi ar fortfarande pa Koh Tao. Pappa akte till Koh Samui igar for att mota upp Kanjana. Leo har stannat kvar med oss men foljer efter imorgon.
Pa mandag aker vi formodligen till Hua Hin i en knapp vecka innan det ar dags for Bangkok och shoppingen (som vi har taggat for sen vi kopte biljetterna till Singapore).

De senaste dagarna har vi mest tagit det lugn och vilat upp oss efter aventyret vi var med om, eller nagot. Vi har solat och badat och atit god mat. Axel och Leo har roat sig med att spela fotboll och badat i poolen som nagon dykare kastade upp mat i tre ganger igar, Pappa har hoppat runt pa sin sin infekterade ta samt knaprat penicillin och jag sjalv har battrat pa brannan och last Bitterfittan.

Igarkvall shottade vi i baren och drack buckets. Vi fick ett varsitt supercoolt armband och Axel vann i poker.

Nu ska jag ga upp pa hotellrummet igen och overraska Axel med frukost. Sen ar det bad som galler igen!

Chang.
Linnnn.


PS. Funderar ni over vilken bok ni ska lasa har nast kan jag rekomendera Hundraaringen som klev ut genom fonstret och forsvann. Fantastiskt rolig och lattslukad bok, plus att man lar sig lite om historia pa kuppen och sant ar aldrig fel att kunna briljera med.

Kommentarer
Postat av: Ma

Antligen ett internetcafe!! Det verkar inte vara det som galler har i denna del av Spanien. Later som ni har det harligt! Har ar minst 40 grader varmt.. puh

Puss puss

2010-07-11 @ 19:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0